Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dík za příspěvky do diskuze :)

0 0
možnosti
Foto

S posledním odstavcem naprostej souhlas. Jen bych doplnil, že i váš velmi manipulativní článek nahání ovečky populistům, kteří pod záminkou páchání dobra likvidují ekonomiku. Těměř stoprocentní levicově orientovaný parlament je víc než výmluvný.

1 0
možnosti
Foto

Tleskám R^

Karenční doba byla zvěrstvo

2 0
možnosti

Tak pozor! To bylo jedna z mála Kalouskových reforem v době ekonomické krize!

1 0
možnosti

O tom zneužívání nemůže být pochyb, to se oddiskutovat nedá, jde jen o výši těch procent:-)

3 0
možnosti

Vážně, suchá čísla hovoří, ideologická nejsou. To zneužívání se pochopitelně liší, dle typu zaměstnavatele. "Můj případ", zřizovatelem je Magistrát + činné Odbory. Mohl bych psát - Model - Mazaný řidič pracuje jako ztrhaný - Jde mu o vytvoření si průměru mzdy + pak ochoří. (Postup systemový - lze to vyhledat, dělal jsem po rocích zpět). .Propustit jej nelze - nemoc není důvod. Hravě zaplacené nové auto - Fábie - I mne svezl, na cestě k lékaři ! Opravdu až neuvěřitelné ! ... :-)

0 0
možnosti

oni ti bijci proti simulantům jaksi už zapomněli, proč vlastně byl zaveden systém, že prvních 14 (respektive po upravě 4-14) dnů nemoci hradí zaměstnavatel. Bylo to právě z toho důvodu zneužívání nemocenské ze strany zaměstnavatelů v době nevytíženosti zaměstnanců, ve stavebnictví, pohostinství, zemědělství zcela běžná praxe

2 0
možnosti

Když jsem nastoupil jako Službyvedoucí - Brzy mi bylo sděleno, abych využil Svobodné volby lékaře. Běž tam k tomu, je dobrý a ochotný - Nechápal jsem. Stav hrozný - Práce více jako řidičů busů. Ponořil jsem se do čísel - Zhruba 200 řidičů presentovalo objem 4.000 dnů Dovolené. Budiž. K mé hrůze jsem seznal, že součet Absence VŽDY !! - Ročně tento objem převyšuje ! Součet všeho = Školení, Ošetření, Dovolených a hlavně těch Nemocí ! Zíral jsem, kdy v průměru řidič provozovny pracoval asi 10 měsíců v roce - U zbytku, logicky nárůst přesčasové práce (416 h) !

Příkladu zneužívání hora - Řidič ráno přichází, nemá svůj Bus, (údržba) = Odchází k lékaři. Bílá nemoc, sníh = Bolení zad. Sofistikovaná práce, s navazováním dnů Ošetřování ! Zaměstnavatel = Zcela bezmocný ! Návrhy na přezkumy rozhodnutí lékaře - Nemožné ! Přišla Karenční doba - Čísla se částečně opravila =Zase délka "Nemoci se prodloužila". Když už - tak už. Jednoznačně mohu potvrdit :

Čím je Vláda levicovatější = Tím je Národ, více nemocný ! Už je zase, o 28 % ! Opravdu, to není o upírání zdravotní péče. Bohužel, jsme povahově, bandou Simulantů - Srovnání čísel v EU existuje, netřeba chodit daleko - OSVČ, jsou zase podezřele zdraví ! Na lékaře páka není a popisované nefachčenky rovněž. Pak se to již pouze ideologicky vykládá dle potřeb. Dobře je to vidět u nového zaměstnance na Dobu určitou = Zcela zdráv. Pracovní poměr - Trvalý = Ochoří ! Bohužel + vyplýtvané náklady navíc ... :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Manipulace s veřejným míněním sice není ničím novým, a to nejen v uvedeném případu. Je jen dnes daleko více ,,manipulačních nástrojů" k dispozici. A tak je mnozí daleko více a rádi i užívají. Manipulace, a makulace. A pochopitelně pak i jejich ,,konzumenti";-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS